• Le Meraviglie bij Filmhuis Pier K

    pr

Filmhuis Pier K draait Le Meraviglie

20-03-2017, 11:32 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 24 maart 2017, 20:00 tot 23:00

Locatie:

Harmonieplein 2, Nieuw-Vennep
Pier K Nieuw-Vennep
Nieuw-Vennep

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep draait elke vrijdag een komische, spannende of betoverende film. De dromerige Italiaanse film 'Le Meraviglie', met bijzondere bijrol van Monica Belluci, zal vrijdag 24 maart om 20:00 uur worden vertoont.

Regisseuse Alice Rohrwacher zet met Le Meraviglie een dromerige en toch realistische Italiaanse film neer. De Italiaanse imkerfamilie uit Umbrië bestaat uit vier dochters, moeder en aan het hoofd de Duitse vader Wolfgang. Wolfgang is voorstander van een leven dat één is met dier en natuur. De oudste en 14-jarige dochter Gelsomina staat haar vader altijd bij. Toch wordt haar kleine microkosmos verstoord als een jonge Duitse misdadiger, die een ontwenningskuur volgt, de boerderij betreed.

Filmhuis Pier K is onderdeel van Pier K, centrum voor kunst en cultuur en gevestigd aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Een kaartje kost €8,- en is inclusief één consumptie in de pauze. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting. Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of bel met de informatiebalie op telefoonnummer 023 566 95 65 (op werkdagen). Daarnaast zijn de kaartjes te koop op de avond zelf.