• Dag in dag uit zit dezelfde mysterieuze man aan hetzelfde tafeltje in dezelfde bar, waar hij de grootste wensen van zijn tafelgenoten aanhoort.

    Rechtenvrije foto

Filmhuis Pier K draait The Place

03-01-2019, 12:31 | Lezersnieuws | Marketing & Communicatie Het Cultuurgeb

Datum:

vrijdag 11 januari 2019, 20:00

Locatie:

Harmonieplein 2
Filmhuis Pier K
Nieuw-Vennep

Dag in dag uit zit dezelfde mysterieuze man aan hetzelfde tafeltje in dezelfde bar, waar hij de grootste wensen van zijn tafelgenoten aanhoort. Hoe ver durven ze te gaan om hun doelen te bereiken? Op 11 januari om 20:00 uur draait The Place in Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep.

Een mysterieuze man zit elke dag aan hetzelfde tafeltje in de bar The Place. Hier ontvangt hij zijn ‘klanten’, die hem vragen hun soms onmogelijke wensen te realiseren. Een mooier uiterlijk, een kind genezen, kunnen zien, God hervinden.. de man ontvangt de meest uiteenlopende verzoeken. In ruil voor zijn hulp vraagt hij de mensen iets voor hem terug te doen. Wanhopig in hun zoektocht naar hervonden geluk zijn zij soms bereid een hoge (morele) prijs te betalen. Hoeveel hebben ze er daadwerkelijk voor over om hun wensen uit te laten komen?

Een kaartje kost €8,50 en is inclusief één consumptie in de pauze. 65+’ers en CJP’ers ontvangen €1,50 korting. Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of via 023 566 95 65.