(H)eerlijke wraps en presentatie BioExpress auto op het Groene Loper Festival

19-06-2017, 14:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 25 juni 2017, 12:00 tot 17:00

Locatie:

Raadhuisplein 1 Raadhuis, Hoofddorp
Raadhuisplein in Hoofddorp
Hoofddorp

Op zondag 25 juni 2017 pakt Lunchroom & Cateringservice BioSoepi (project van Stichting Philia) groot uit op het Groene Loper Festival in Hoofddorp. Het is de laatste dag van de crowdfunding van de BioExpress. In ruil voor een donatie worden er (h)eerlijke wraps uitgedeeld. Bovendien "heeft de gemeente ons gevraagd advies te geven over crowdfunding aan andere initiatieven", vertelt oprichter Vincent van Munster. Ook vindt de uitreiking van de Verdubbellaar plaats. Als klap op de vuurpijl presenteren wij de BioExpress auto (mede mogelijk gemaakt door Renault Nieuwendijk).

De inmiddels 6e editie van het Groene Loper Festival staat voor de deur. Zondag 25 juni 2017 kan er van 12.00 -17.00 uur op het Raadhuisplein in Hoofddorp worden genoten van muziek, theater, workshops en een groene markt. Op het festival is ook BioSoepi (project van Stichting Philia) aanwezig. BioSoepi heeft de afgelopen maand in samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer een crowdfundingsactie gehouden voor 'de BioExpress', "een volledig uitgeruste foodtrailer waarin door TALENTEN met een beperking dagverse producten worden verkocht" aldus van Munster. Vanaf augustus gaan onze talenten nu ook op markten, festivals, kantoorparken etc. staan om iedereen in de Haarlemmermeer een gezonde boost te geven.

Het Groene Loper Festival is de laatste dag van deze crowdfunding, in ruil voor een donatie worden er (h)eerlijke wraps uitgedeeld. Op het festival ontvangt BioSoepi de Verdubbellaar uit handen van wethouder Tom Horn. Bovendien "heeft de gemeente ons gevraagd advies te geven aan andere initiatieven", vertelt van Munster. Als klap op de vuurpijl presenteert BioSoepi die dag het BioExpress auto (mede mogelijk gemaakt door Renault Nieuwendijk).

Bij Lunchroom & Cateringservice BioSoepi in Ontmoetingscentrum Nieuw-Vennep werken TALENTEN met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt in de voorbereiding, keuken en bediening. BioSoepi maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische, lokale en seizoensgebonden producten.