• Flyer Heroes of the Future

    Sportservice Haarlemmermeer

Heroes of the Future Graan voor Visch

16-10-2017, 13:31 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 21 oktober 2017, 12:30 tot 19:30

Locatie:

, Hoofddorp
Het Spectrum
Hoofddorp

21 oktober wordt in Graan voor Visch de sportimpuls feestelijk afgesloten met een evenement. Jongeren van 8 tot 23 nemen het tegen elkaar op met kickboksen en laten demo's van dans en basketbal zien. Alle inwoners zijn welkom om te komen kijken in sporthal het Spectrum, tussen 13.00 en 19.30 uur. Kaarten zijn aan de deur te koop voor €10,- per stuk.

Wat is er te zien bij Heroes of the Future

De dag begint met kickbokswedstrijdjes van de jongste doelgroep. Tussendoor worden er dans- en basketbaldemo's gegeven. 's Avonds gaan onder andere lokaal talent Sarah Gobel (Nieuw Vennep) en Mo Afakir (Hoofddorp) de ring in voor spectaculaire kickboks partijen.

Sportimpuls Graan voor Visch

In Graan voor Visch werd de afgelopen twee jaar een sportimpulsproject gedraaid om jongeren blijvend in beweging te brengen. De Sportimpuls is een subsidieregeling die lokale sport- en beweegaanbieders financieel ondersteunt bij de opzet van activiteiten om mensen te laten sporten en bewegen. Er zijn trainingen voetbal, dans, kickboksen en basketbal gegeven in de wijk. De jongeren die hebben meegedaan laten tijdens het afsluitende evenement zien wat ze allemaal hebben geleerd. Bij het project zijn Team Sportservice, Meerdance & Events, Stichting Marhaba, The Challengers en MeerWaarde betrokken.

Meer informatie

Sporthal het Spectrum bevindt zich op Assumburg 1 in Hoofddorp, zaal open vanaf 12.30 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Oscar Soethout van Team Sportservice Haarlemmermeer via osoethout@sportservicehaarlemmermeer.nl of 023 - 557 59 37.