Het Allermooiste Kerstfeestje - 16+

01-12-2016, 14:50 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 23 december 2016, 22:00 tot zaterdag 24 december 2016, 04:00

Locatie:

Raadhuisplein 5, Hoofddorp
Duycker, grote zaal
Hoofddorp

Het Allermooiste Kerstfeestje is terug! Neem je vrienden en vriendinnen mee, trek je mooiste kerstoutfit aan en bereid je voor op een kerstfeestje dat je niet snel zal vergeten.

Op 23 december komt niemand minder dan de original Mr. Allermooiste Feestje Mr. Poslka Het Allermooiste Kerstfeestje compleet maken. Deze man lijkt misschien compleet gek, maar hij is een professional in party's maken! Je kent hem van zijn hits 'Vlammen' , 'Het Allermooiste Feestje', 'Krokobil' en 'Samen'. De muziek van Polska kenmerkt zich door zijn rauwe, harde raps, catchy refreintjes en nog hardere drops waarbij het onmogelijk stilstaan is.

Het DJ duo Navarra is de laatste tijd overal in het nieuws en gaan keihard nadat niemand minder dan Nicky Romero hun muziek oppikte en ze het nummer Crossroads uitbrachten! Het duo bestaat uit Youp en Bauke. Youp kennen we al veel langer bij Duycker, hij is namelijk een van de originele organisatoren en bedenkers van Het Allermooiste Feestje, daarom zijn we extra trots dat dit duo vanavond een feestje komt bouwen.

Line up:

Mr. Polska

Navarra

Maxxwell

DJIVARO x IIT'SMITCH

Timorro

DJ Tigr

Leeftijd: 16+ (ID verplicht)

Elftal tickets:

Kom met jouw hele team of vriendengroep met de elftal ticket! Hiermee kun je met 11 personen naar binnen voor de prijs van 10. Een elftal ticket kost €100,-.