• Toernooi logo

  toernooileiding
 • Toernooiwinnaar 2016

  toernooileiding
 • Zonnig terras

  toernooileiding
 • Mini banen voor jong talent

  toernooileiding
 • Prijswinnaars 2016

  toernooileiding

Het WADO Open komt er weer aan!Tennistoernooi bij LTC Groeneveen

26-06-2017, 14:51 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 1 juli 2017, 10:00 tot zondag 9 juli 2017, 17:00

Locatie:

Kerkpad 61, Badhoevedorp
Park Groeneveen - Santpoort Noord
Badhoevedorp

Een van de grootste tennistoernooien in de regio, het WADO Open van LTC Groeneveen, wordt van zaterdag 1 juli t/m zondag 9 juli gehouden op sportpark Groeneveen aan het Kerkpad in Santpoort-Noord (gelegen ten zuiden van NS station Driehuis).

Onder de hoede van de eenvoudig niet meer weg te denken hoofdsponsor Van Waalwijk Van Doorn Makelaars & Taxateurs wordt deelnemers en bezoekers al jaren een tennistoernooi van bijzonder hoge kwaliteit en kwantiteit voorgeschoteld. Een zeer groot aantal deelnemers zorgt voor meer dan 400 wedstrijden op speelsterkte en in verschillende leeftijdscategorieën, die door een ervaren organisatie in goede (tennis)banen wordt geleid.

Het WADO Open maakt deel uit van het toernooicircuit, waarin men zich (in het enkelspel) kan kwalificeren voor de KNLTB Districtmasters 2017.

Overdag (50+), 's avonds en in het weekend, het is de hele week tennisbal. Daarvoor wordt het tennispark Groeneveen extra feestelijk aangekleed en kan iedereen gebruik maken van een geweldige catering, waaraan de plaatselijke middenstand natuurlijk haar steentje bijdraagt. Op vrijdagavond zal de muziek van DJ Bas van Geldorp klinken. De hele week zijn loten te koop en op de finale zondag vindt de trekking voor de hoofdprijs plaats.

Kortom, daar doe je als tennisspeler graag aan mee en daar ga je als tennisliefhebber graag naar toe om te genieten van spannende wedstrijden en heerlijke hapjes en drankjes op het terras of in het clubhuis.

Voor info zie: www.ltcgroeneveen.nl