Informatiebijeenkomst over rouw

17-05-2018, 17:33 | Lezersnieuws | Hannelore de Vries

Datum:

maandag 28 mei 2018, 19:30 tot 20:30

Locatie:

Dokter Van Dorstenstraat 1
Hoofdkantoor MeerWaarde
Hoofddorp

Op maandagavond 28 mei organiseren Humanitas en MeerWaarde een informatiebijeenkomst over rouw. Tijdens de bijeenkomst wordt uitleg gegeven over bestaande en nieuwe programma?s die door Humanitas worden aangeboden. De bijeenkomst is voor alle bewoners van Haarlemmermeer die te maken hebben met verlies en behoefte hebben aan meer steun. Dus jongeren, volwassenen en senioren.

Wanneer men een dierbare is verloren, staat de wereld stil. Wat vaak overblijft, is het gevoel dat niets er meer toe doet. Daarom is rouwen zo belangrijk. Iedereen op z?n eigen manier en in z?n eigen tempo. En dan is het fijn als iemand kan helpen om de nieuwe situatie te leren accepteren en het leven opnieuw in te richten. Humanitas biedt individuele gesprekken aan huis voor mensen in de rouw. Deze gesprekken zijn met een vrijwillige ervaringsdeskundige. Nieuw is om in groepsverband te praten met lotgenoten die in een vergelijkbaar rouwproces zitten. Samen herkennen, erkennen en steun bieden kan troost geven. Bij voldoende interesse voor de rouwgroep, kan deze zo snel mogelijk starten.

Gegevens ? Maandag 28 mei van 19.30 tot 20.30 uur in het kantoor van MeerWaarde, Dr. Van Dorstenstraat 1, 2132 JR in Hoofddorp

Bent of kent u iemand die met verlies te maken heeft? U bent van harte welkom om langs te komen. Aanmelden mag, maar hoeft niet.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sociaal werker van MeerWaarde, Hannelore de Vries via hannelore.devries@meerwaarde.nl of via tel.nr. 06 - 2416 5739.