• Mini-Lentefeest 2016

    Onbekend

Jubileumviering, een decennium Mini-Lentefeesten op het Kaj Munk College

05-12-2017, 10:10 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 5 december 2017, 12:00 tot woensdag 13 december 2017, 12:00

Locatie:

Kaj Munkweg 3, Hoofddorp
Kaj Munk College
Hoofddorp

Het Mini-Lentefeest is een vast onderdeel van het Kunst-, Media- & Cultuurprofiel (KMC) van het Kaj Munk College. Alle brugklassers hebben vanaf de zomervakantie samen met hun eigen klas onder begeleiding van KMC-docenten en met hulp van ouderejaarsleerlingen gewerkt aan een eigen voorstelling. Een voorstelling die steeds eigentijdser wordt, mede dankzij de inbreng en de vormgeving van onze nieuwe, jonge docenten. We kunnen in dit jubileumjaar misschien zelfs wel spreken van een Mini-Lentefeest 2.0. Als school zijn wij blij met deze ontwikkeling, want de maatschappij staat niet stil en wij als school ook niet. Een voorstelling maken met elkaar is overigens wel tijdloos, want dat geeft plezier, verbinding en ruimte voor talent aan betrokken leerlingen en collega's.

De voorstellingen worden gegeven in de week van 11-15 december en zijn exclusief voor ouders, opa's, oma's, broertjes en zusjes. Vanwege de decennium-jubileumviering geven we dit jaar op aanvraag tien kaartjes per middag of avond weg voor de liefhebbers die dus geen familiebanden met onze brugklassers hebben. U kunt hiervoor een mail sturen naar info@kajmunk.nl met de reden waarom u graag wilt komen en met de middag of avond van uw voorkeur, 11, 12, 13 of 14 december, aanvang 16.30 uur (middagvoorstelling) of 20.00 uur (avondvoorstelling).

N.B. Voor de pers: Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Johan van der Laan (J.vanderlaan@kajmunk.nl), Rick Gouveia Pereira (R.pereira@kajmunk.nl) of Christy van der Kraats (C.vanderKraats@Kajmunk.nl)