• Flyer

    Caroline Burger
  • Sport en Spel midden in Getsewoud

    Taco Koster

Kinderfeest in Getsewoud

15-08-2016, 10:10 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 24 augustus 2016, 13:00 tot 16:30

Locatie:

, Nieuw-Vennep
Sportveld tussen Winterpark en Herfstpark in Getsewoud
Nieuw-Vennep

Knotshockey, sumo worstelen, voetballen, gekke spelletjes, knutselen, schminken, waterglijbaan, pannenkoeken en een buikspreker. Dit zijn een paar ingrediënten voor een groot kinderfeest in Getsewoud op 24, 25 en 26 augustus.

In de laatste week van de zomervakantie is er voor kinderen niet zo veel meer te doen. Dat is voor CrossPoint, een jonge kerk in Getsewoud, een reden om in deze week feestelijke sport- en spelactiviteiten te organiseren. Op woensdagmiddag 24 augustus, donderdagmiddag 25 augustus en vrijdagmiddag 26 augustus zijn de kinderen van de basisscholen van harte welkom om mee te doen.

Op en rondom het sportveld tussen het Winterpark en het Herfstpark worden van 13.00 uur tot 16.30 uur leuke activiteiten georganiseerd. En op donderdagmiddag is er ook een optreden van een buikspreker en poppenspeler. De activiteiten worden op vrijdagmiddag afgesloten met een pannenkoekenfeest.

'Iedereen kan mee doen. Geen verplichtingen of zo. En we hopen dat op deze manier buurtbewoners elkaar ook gewoon eens ontmoeten. Al moeten we op vrijdagmiddag voor 1000 pannenkoeken zorgen, dan gaan we dat gewoon doen!', aldus Taco Koster, dominee in CrossPoint. Meer informatie kan gevonden worden op de website en de facebookpagina van CrossPoint.