Laatste kans inschrijven JeugdSportPas juni

29-05-2017, 12:30 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 29 mei 2017, 11:53 tot maandag 5 juni 2017, 23:59

Locatie:

, Hoofddorp
Divers
Hoofddorp

Je kunt je nog tot uiterlijk maandag 5 juni inschrijven voor kenningsmakingslessen van de JeugdSportPas. De JeugdSportPas is een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende sporten. Zo kan iedereen van 0 tot 100 ontdekken welke sport het beste bij ze past. Inschrijven kan via www.sportservicehaarlemmermeer.nl.

Diversiteit aan sporten

Sporten waar je in juni aan mee kan doen zijn onder meer badminton, bootcamp, crossfit, dansen, duiken, karate, kickboksen, rugby, schermen en squash. De vier kennismakingslessen duren steeds een uur. Tijdens deze lessen leren de deelnemers alle basisvaardigheden van de sport. De JeugdSportPas is de ideale manier om niet alleen een sport uit te proberen, maar ook kennis te maken met de sportaanbieder. Na de kennismakingslessen besluiten de deelnemers of ze al dan niet lid willen worden van de club.

Aanmelden en betaling

Betalen voor de kenningsmakingslessen gaat via iDEAL, hierdoor is inschrijven tot kort voor de start van de eerste les mogelijk is. Aanmelden kan alleen via de website van Sportservice Haarlemmermeer: www.sportservicehaarlemmermeer.nl. Wie geen beschikking heeft over internet kan telefonisch contact opnemen met Ellen van Trigt van Sportservice Haarlemmermeer via 023-5575937.

Verenigingen

De JeugdSportPas wordt georganiseerd door Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking met een groot aantal sportverenigingen, sportorganisaties, basisscholen en middelbare scholen in de Haarlemmermeer. Verenigingen die ook kennismakingslessen willen aanbieden om zo nieuwe leden te werven, kunnen contact opnemen met Marjan Griekspoor via 023-5575937 of mgriekspoor@sportservicehaarlemmermeer.nl.

Meer informatie

Wil je graag meedoen, maar heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar jsp@sportservicehaarlemmermeer.nl of bel ons op 023-5575937. Je kunt ook op de website kijken voor meer informatie.