Lady Lines met o.a Latifah

15-05-2018, 11:16 | Lezersnieuws | Duycker

Datum:

zaterdag 23 juni 2018, 20:00

Locatie:

Raadhuisplein 5
podium Duycker
Hoofddorp

Poppodium Duycker is een event rijker, namelijk Lady Lines! Dit is h?t event dat de dames van urban/hiphop in de schijnwerpers zet. Nog veel te vaak staan de mannen in dit genre op de voorgrond, maar nu zijn de ladies aan de beurt! Kaarten kun je n? online bestellen.

Latifah Niemand minder dan diva Latifah komt Duycker op stelten zetten tijdens de eerste editie van Lady Lines! The Queen of hiphop runt momenteel de hitlijsten met hits als ?On my way? en ?Avec Me?. Met haar beauty en lines weet ze als geen ander een show neer te zetten, dus Hoofddorp is gewaarschuwd! Naast Latifah is er ook muziek van Ella John & more. Start je zomer met de cr?me de la cr?me van hiphop!

Latifah is een Nederlandse artiest uit Amsterdam Zuidoost die zichzelf op de kaart zette met haar veelbekeken 101 barz sessie van 2015. Ze is momenteel een van de weinige dames die zich met gemak kan meten met haar populaire mannelijke collega?s. Na diverse samenwerkingen sleepte ze haar eerste platina plaat voor de hit ?Laag/Boven? in de wacht. Deze zomer staat de rapster ook op het hiphopfestival WOO HAH!