• Landschapstriënnale 2017, voor iedereen die het landschap eert

    Danny de Casembroot
  • PARK21, Haarlemmermeer

    Danny de Casembroot
  • Landgoed Kleine Vennep

    Kees van der Veer

Landschapstriënnale 2017 - Hoe ziet het landschap van de toekomst er uit?

01-05-2017, 22:11 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 1 september 2017, 12:00 tot zaterdag 30 september 2017, 20:00

Locatie:

Hoofdweg 1041, Nieuw-Vennep
Landgoed Kleine Vennep
Nieuw-Vennep

In de nazomer strijkt de Landschapstriënnale neer in PARK21, toekomstig recreatiegebied in de Haarlemmermeer. Thema van de Landschapstriënnale 2017 is: Het volgende landschap.

Wat is het landschap van de toekomst? Hoe gaat onze leefomgeving er de komende decennia uitzien? Wie gaat ervoor zorgen? De kwaliteit van het volgende landschap is de verantwoordelijkheid van velen.

Het omvangrijke programma is er voor bewoners, maar ook professionals. Voor liefhebbers van het landschap, maar ook ontwerpers en dagjesmensen.

Tijdens de Landschapstriënnale wordt het landschap gevierd met o.a. expertmeetings, tentoonstellingen, (kinder)workshops, theater en muziek, het Innovatiefestival, manifestatie van MOOI Noord-Holland met scholieren, CEO-diner, streekproductenmarkt, een Dragon's Den voor investeerders en een Summer School voor jonge ontwerpers, en nog veel meer.

De Landschapstriënnale vindt plaats van 1 t/m 30 september 2017 op Landgoed Kleine Vennep, aan de rand van PARK21.

Met veel dank aan de familie Molenaar die haar landgoed speciaal voor de Landschapstriënnale 2017 ter beschikking stelt.

Aan het einde van de Landschapstriënnale 2017 wordt de Verklaring van Kleine Vennep gelanceerd. Een manifest waarin een aantal belangrijke partijen hun verbondenheid met het volgende landschap onderstrepen en hun verantwoordelijkheid voor de kwaliteit daarvan bevestigen.

Het complete programma vind je vanaf half mei op www.landschapstriennale.com.