Lock me up - Free a Girl

24-03-2018, 16:14 | Lezersnieuws | Inez Pastijn

Datum:

vrijdag 18 mei 2018, 08:00 tot 20:00

Locatie:

Bijlmermeerstraat 20b
Personal Lifestyle Gym
Hoofddorp

In India worden meisjes vaak al op jonge leeftijd gedwongen te werken in de seksslavernij. Ze worden onder erbarmelijke omstandigheden gevangen gehouden in hokjes van 1 x 2 meter en leven op een dieet van droge rijst en water. Ze mogen uit hun hok als er een klant voor ze is.

Stichting Free a Girl zet zich in om meisjes in India te bevrijden uit dit soort situaties en ze een toekomstperspectief te bieden. Ieder jaar wordt de actie "Lock me Up" georganiseerd om aandacht te vragen voor het probleem en om geld in te zamelen om in India zoveel mogelijk meisjes te helpen. Tijdens de actieweek staan er op verschillende locaties door heel Nederland hokken van 1 x 2 meter waar mensen zich vrijwillig 12 uur in laten opsluiten. De deelnemers streven er naar om ten minste 2500 euro in te zamelen. Dat is het bedrag dat nodig is om een meisje te bevrijden en te begeleiden naar een betere toekomst.

In Hoofddorp is Personal Lifestyle Gym 1 van de locaties die meedoen aan Lock me Up 2018 en ik ben 1 van de deelnemers. Mijn naam is Inez Pastijn. Ik ben moeder van twee prachtige dochters die opgroeien in vrijheid en zonder angst. En ik vind dat ieder meisje het verdient om op te groeien in vrijheid! Vind jij dat ook? Dan vraag ik je om een donatie te doen zodat er zoveel mogelijk meisjes gered kunnen worden. Doneren kan via mijn persoonlijke pagina bij Lock me Up.

https://www.lockmeup.nl/deelnemers/inez-pastijn/