• bomen met doorbrekende zon

    M. Röling

Mindful wandelen met het IVN

10-09-2018, 17:44 | Lezersnieuws | Ester Saelman

Datum:

vrijdag 14 september 2018, 10:00 tot 12:00

Locatie:

Kruisweg 1405
Haarlemmermeerse Bos
Hoofddorp

De werkgroep Haarlemmermeer van het IVN Zuid Kennemerland organiseert op vrijdag 14 september van 10.00-12.00 uur een ontspannende wandeling in het prachtige Haarlemmermeerse Bos. Mindful wandelen klinkt wellicht wat vreemd in de oren, maar is in de praktijk een zeer rustgevende manier om de hectiek van alledag los te laten. Bij deze excursie gaat het dan ook niet alleen om het wandelen, maar vooral ook om het beleven van de natuur en het aanwezig zijn in het hier en nu. Dit doen we door tijdens de wandeling regelmatig stil te staan en contact te maken met de natuur, met ons lichaam en met onze zintuigen.

Gedurende deze 2 uur durende wandeling wordt er regelmatig een stukje in stilte gewandeld om zo jezelf, vanuit gevoel en intu?tie, te verbinden met de natuur. Momenten van stilte en beleving, worden afgewisseld met leuke weetjes over de natuur. Laat je verrassen en inspireren! Ervaring met mindfulness is niet nodig. Voor meer informatie kunt u zich richten tot Ester Saelman: ester.saelman.1@gmail.com of 06-20554887. Aanmelden vooraf is niet nodig maar mag wel. Deelname is gratis.

Vertrekpunt: Haarlemmermeerse Bos, ingang restaurant Papa?s Beach House, IJweg 961, Hoofddorp. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid ter plaatse.