• Lang & Gelukkig: een dynamische mash-up van verschillende sprookjes

    pr

Musicalvoorstelling Lang & Gelukkig

01-05-2017, 11:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 13 mei 2017, 20:30 tot 22:00

Locatie:

Raadhuisplein 3, Hoofddorp
Schouwburg De Meerse
Hoofddorp

Een dynamische mash-up van verschillende sprookjes met een verrassende en soms dwaze twist.

Vindt Assepoester haar ware liefde? Kan Klein Duimpje zijn droom waar maken? Danst Roodkapje met de prins? Krijgt de wolf zijn lekkere hapje? Ontdek het in dit spetterende verhaal waarin de liefde alles overwint. Kom ook naar het sprookjesbos!

Deze musicalvoorstelling is een familievoorstelling gespeeld door de Musicalproductiegroep Volwassenen van Pier K. Op zaterdag 13 mei worden er in Schouwburg De Meerse twee voorstellingen gegeven; een in de middag om 15:00 uur en een in de avond om 20:30 uur. Kaarten á €12,50 (volwassenen) en €7,50 (kinderen) zijn te koop op de website of aan de kassa van Schouwburg De Meerse.

Heb je zelf ook altijd al met een echte musicalproductie op de planken willen staan? Dit is je kans! Met een groep gemotiveerde musicalcursisten gaat Pier K ook volgend seizoen weer aan het werk om een musicalvoorstelling te maken. Aan het eind van het jaar is er een decor, er zijn kostuums en er is publiek. Je staat met het resultaat van een jaar lang hard werken in een echte theaterzaal. Om deel te nemen aan de productiegroep, maken de docenten graag eerst kennis met jou in de vorm van een auditie op 15 juni 2017. Meld je aan door een mail te sturen naar mireille.mijnals@pier-k.nl.