NIEUW IN UITHOORN - FITNESS VOOR VROUWEN

04-10-2017, 14:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 6 oktober 2017, 14:30 tot zaterdag 23 december 2017, 15:30

Locatie:

Arthur van Schendellaan 57, Aalsmeerderbrug
Videt Gebouw
Aalsmeerderbrug

Wil jij graag fitnessen, maar voel jij je prettiger in een groep met alleen maar vrouwen? Kom dan naar 'Fitness voor Vrouwen'!

Motion Fysiotherapie & Preventie en Videt Uithoorn slaan de handen ineen om 'Fitness voor Vrouwen' mogelijk te maken in Uithoorn. Een nieuw concept wordt nu werkelijkheid. De lessen richten zich op vrouwen die graag willen fitnessen, maar die een drempel ervaren om dit te doen in een ruimte waar zowel mannen als vrouwen sporten, om wat voor reden dan ook. En op vrouwen die het prettig vinden om in een kleine groep met intensieve begeleiding te sporten.

'Fitness voor Vrouwen' heeft:

+ een vrouwelijke fitnessinstructrice

+ een aparte fitnessruimte

+ alleen maar vrouwen in één fitnessgroep

+ een kleine groep van maximaal 10 vrouwen

+ intensieve begeleiding

+ veel gezelligheid (koffie/thee na afloop gratis)

De aftrap van dit nieuwe concept is: vrijdag 6 oktober. Vanaf deze datum vinden de lessen wekelijks plaats op vrijdag van 14.30 - 15.30 uur. De lessen worden gegeven in de fitnessruimte van Motion Fysiotherapie & Preventie (Wiegerbruinlaan 8A).

Wil je kennismaken met 'Fitness voor Vrouwen'? Kom gerust langs en doe mee. Wil je meer informatie? Mail naar info@motionfysiotherapie.nl of kijk op de website van www.videt-uithoorn.nl .