• balansante mindfulness opleiding

    balansante

Ontmoet jezelf bij BalanSanté

16-07-2018, 12:29 | Lezersnieuws | Merel Gerrits

Datum:

vrijdag 28 september 2018, 10:00

Locatie:

Ridderspoorstraat 24
Nieuw Vennep
Nieuw-Vennep

Bij het BalanSant? centrum ontmoet je jezelf. Dat is de eerste stap naar bewustwording, naar nieuwe inspiratie en naar het leven dat jij wilt en wilt delen met anderen. Ga op pad, wij helpen je op weg. Met onze gecertificeerde opleidingen groei je in jouw vakgebied of leg je een stevige basis om een nieuwe richting in te slaan. Met praktische lesdagen en volle aandacht, door onze ervaren docentes. Je bent welkom bij BalanSant?. Basis Mindfulness opleiding Gedurende twee ? drie maanden zijn er 8 lesdagen. De inhoud van deze mindfulness opleidingsdagen is zeer gevarieerd. We verdiepen ons in Mindfulness, Yoga, Meditatie, boeddhisme en het trainerschap als vak. Mindfulness beoefening wordt afgewisseld met een diversiteit aan lessen. De Basis Mindfulness opleiding tot Mindfulness trainer is vooral leren door te doen. We beoefenen alle oefeningen van de 8 weekse MBSR training en je leert deze uiteraard ook geven.

In 8 les dagen opleiding verdiepen we ons in: Het vormen van een groep, Uitleg mindfulness en meditatie en boeddhisme. Alle MBSR Mindfulness Meditaties Loopmeditatie, Zithouding, Mindful Yoga en theorie en achtergrond van yoga. Het voeren van een intake gesprek. Je rol als trainer; stemgebruik, woordkeuze, inquiry en de embodiment van mindfulness. Boeddhisme en de raakvlakken met Mindfulness. Uitleg mindfulness en meditatie. Mindful Yoga (bewegen met aandacht) We bieden jou; Klein aantal deelnemers per groep.

Onze opleiding is inclusief: compleet trainers draaiboek, alle meditatie teksten, yoga oefeningen en werkboek voor je deelnemers.

Geen HBO diploma vereist voor deelname. *Bekijk hier onze voorwaarden

Mooie inspirerende en ontspannende locatie, centraal gelegen in de Randstad

De beste prijs, geen onnodige kosten.

Het BMO certificaat. Je bent dan een volleerd ?n Gecertificeerde MBSR trainer.

Extra aandacht voor Mindfulness, Meditatie, Yoga en Boeddhisme.

Ervaren Gecertificeerde trainers en docenten.