Open Dag dagbesteding theater bij Pier K

21-10-2016, 11:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 5 november 2016, 13:00 tot 15:00

Locatie:

Raadhuisplein 9, Hoofddorp
Pier K Hoofddorp / Het Cultuurgebouw
Hoofddorp

Stichting RAUW, Pier K en Stichting De Linde hebben de handen in één geslagen om, voor mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking of GGZ- problematiek, een dagbestedingsplek te creëren waar theater centraal staat. Op zaterdag 5 november van 13:00 uur tot 15:00 uur is iedereen van harte welkom bij Pier K in Hoofddorp om kennis te maken met deze vorm van dagbesteding.

Tijdens de dagbesteding theater komen alle onderdelen van theater aan bod: Leren acteren, repeteren voor een voorstelling en het maken van decor en kostuums. De lessen staan onder leiding van Kim Schönhage, gekwalificeerd theaterdocent van Stichting RAUW. De dagbesteding vindt plaats bij Pier K in Hoofddorp en is mogelijk van maandag t/m vrijdag.

Tijdens de open dag op 5 november krijgt men meer informatie over wat deze vorm van dagbesteding precies inhoud. Daarnaast geven bestaande deelnemers een presentatie en is er ruimte om vragen te stellen. Het programma is als volgt: 13:00-14:00 uur: Ontvangst en informatie. 14:00-14:30 uur: Presentatie door huidige deelnemers.14:30-15:00 uur: Mogelijkheid om vragen te stellen.

Pier K Hoofddorp is gevestigd in Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein in Hoofddorp. Voor vragen kan men contact opnemen met Kim Schönhage via stichting.rauw@gmail.com.