• Mad Science

    De Boog

Open Dag Montessorischool De Boog in Nieuw-Vennep woensdag 18 januari

11-01-2017, 13:20 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 18 januari 2017, 13:03

Locatie:

Johannis Bogaaardstraat 16A, Nieuw-Vennep
Montessorischool De Boog
Nieuw-Vennep

Bereikt uw zoon of dochter binnenkort de leeftijd waarop hij/zij naar de basisschool gaat? Dan overweegt u uiteraard welke school het beste bij jullie past. Bezoek een Open Dag; een kans om in praktijk te zien hoe de kinderen en de leerkrachten op een school werken. Op woensdag 18 januari bent u van harte welkom om samen met uw zoon/dochter een kijkje te nemen in de Openbare Montessorischool De Boog.

Elk kind is anders

"De basisschool is een belangrijke periode in het leven van kinderen en ouders. Wij vinden belangrijk dat de kinderen met plezier naar school gaan, leren door het zelf te doen, in hun eigen tempo en op hun eigen niveau kunnen werken," vertelt Claar Rekers, directeur van De Boog. "Elk kind is anders en daar houden de leerkrachten rekening mee in hun benadering. De cognitieve, sociaal-emotionele, motorische en creatieve vaardigheden van het kind nemen we als uitgangspunt om ervoor te zorgen dat ieder kind het optimale uit zichzelf haalt, met plezier naar school gaat en uiteindelijk uitgroeit tot een zelfstandige en vrije persoonlijkheid."

Gewoon een hele fijne school

In de mooie lokalen maken de kinderen gebruik van de prachtige Montessori-leermaterialen. Ook besteedt De Boog veel aandacht aan muziek en beeldende vormgeving. Bovendien gaan groep 2 en 3 schoolzwemmen. " Het is gewoon een heel fijne school."

De Montessori BSO Boogies Wonderland

Veel ouders spreekt het aan dat De Boog intensief samenwerkt met de Montessori BSO Boogies Wonderland die op dezelfde locatie huisvest. Voor schooltijd, na schooltijd en in de vakanties biedt deze BSO een fijne, veilige en inspirerende buitenschoolse opvang voor de kinderen van De Boog. Ideaal: geen reistijd, vertrouwde gezichten en een doorgaande pedagogische lijn.

In een groene omgeving

De Boog en Boogies Wonderland staan in een prettige, groene omgeving in de dorpskern van Nieuw-Vennep. Het adres is Johannis Bogaardstraat 16A. De deuren staan tijdens de Open Dag op woensdag 18 januari van 9.00 tot 11.30 uur en van 12.30 tot 14.00 uur voor u open. Komt u ook?