Opening PhysiQ - Personal Training & Coaching Studio

14-02-2018, 16:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 3 maart 2018, 12:00 tot 16:00

Locatie:

JC Beetslaan 163D, Hoofddorp
JC Beetslaan 163D
Hoofddorp

Twee TOP personal trainers uit Hoofddorp slaan hun handen ineen en zetten het meest complete personal training concept van Haarlemmermeer en omstreken neer.

Het gaat om Joy2Bfit en PhysiQ, beide gerenommeerde bedrijven in de omgeving. PhysiQ met name door haar geweldige buitenlocatie in het Haarlemmermeerse Bos en Joy2Bfit met name als uitvoerder van personal training op de twee Basic-Fit locaties in Hoofddorp.

David Wamsteker (PhysiQ) en Joyce Möhringer (Joy2Bfit) zijn klaar voor een nieuwe stap en met PhysiQ - Personal Training & Coaching Studio wordt hun gezamenlijke droom werkelijkheid!

PhysiQ brengt met haar locatie in Hoofddorp de drie belangrijkste parameters van gezonde leefstijl onder 1 dak. Door het combineren van fysieke training, gericht gezonde voeding en begeleiding op het gebied van mentale weerbaarheid daagt PhysiQ iedereen uit zijn / haar doel te bereiken en te behouden, ook op lange termijn! Of je nu topsporter bent of levensgenieter, de sleutel naar succes was nog nooit zo laagdrempelig.

Kom naar de opening op zaterdag 3 maart 2018!

Wij willen graag onze nieuwe locatie op de JC Beetslaan 163-D aan je laten zien. Bij deze nodigen we je uit voor de feestelijke opening, die jou tegelijkertijd een beeld geeft van ons complete aanbod!

Programma:

12:00 uur Inloop en deelname aan diverse challenges

12:30 uur Officiële opening

13:00 uur Rondje PhysiQ, keuze uit onder andere de volgende GRATIS activiteiten:

- Health Check

- Try Out Training

- Mental Game

- Workshop Healthy Food

- 30 Day Challenge Presentation

- Mylogenics Injury Quickfix

15:00/16:00 uur Borrel

Wij hopen je te verwelkomen op zaterdag 3 maart 2018!