• Musicalproductiegroep Pier K seizoen 2015-2016

    JustJusta

Pier K zoekt nieuwe acteurs, dansers en zangers voor musicalgroep

19-08-2016, 14:20 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 6 september 2016, 20:30 tot 22:00

Locatie:

Raadhuisplein 9, Hoofddorp
Pier K Hoofddorp / Het Cultuurgebouw
Hoofddorp

Iedereen die ouder is dan 18 jaar en het leuk vindt om in een echte musicalvoorstelling te spelen, zingen of dansen, kan bij Pier K terecht in de musicalproductiegroep. Dinsdag 6 september om 20.30 uur vindt de auditie voor deze productiegroep plaats bij Pier K Hoofddorp. Deelname aan de auditie is gratis.

In de musicalproductiegroep werken gemotiveerde acteurs, dansers en zangers samen aan een professionele voorstelling. De repetities vinden plaats op donderdagavond en de voorstelling wordt aan het einde van het seizoen opgevoerd in het theater. Ervaring is voor deze productiegroep niet nodig, enthousiasme wel.

Door middel van een auditie maken de docenten van de musicalgroep graag kennis met iedereen die deel wil nemen aan de productie van seizoen 2016-2017. Inschrijven voor de auditie kan via mireille.mijnals@pier-k.nl o.v.v. auditie musicalproductiegroep. Deelnemers krijgen tijdens de auditie een aantal individuele of groepsopdrachten. Voorbereiding is hiervoor niet nodig.

De musicalproductiegroep voor volwassenen is één van de vele musical- en theatergroepen van Pier K. Ga voor meer informatie over het aanbod of de auditie naar www.pier-k.nl.