Pluk in de herfstvakantie vers biologisch fruit

12-10-2017, 17:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 14 oktober 2017, 17:36 tot zondag 29 oktober 2017, 17:36

Locatie:

Lisserweg 481, Lisserbroek
Landgoed de Olmenhorst
Lisserbroek

Het is herfstvakantie! Blijf niet binnen zitten, trek je laarzen aan, pak een grote mand of tas en nodig je vrienden en familie uit. Kom oogsten op Landgoed de Olmenhorst en geniet van het verse, biologische fruit!

De afgelopen weken hebben jong en oud al genoten van een dagje "buiten". En tijdens de herfstvakantie van 14 t/m 29 Oktober is het elke dag feest.

Hoe werkt de zelfpluk:

Wie komt plukken krijgt een instructie bij de boomgaard. Geplukt fruit wordt direct in de boomgaard gewogen en afgerekend. De prijs van het fruit is € 2,25 per kilo.

Tijdens de herfstvakantie is iedereen elke dag welkom om de boomgaard in te trekken met een plukmand of tas. Per dag wordt een deel van de boomgaard vrijgegeven voor de zelfpluk. Het plukschema wordt bepaald door Moeder Natuur, soorten & rijping. Op de website wordt het actuele schema bijgehouden.

Maar er is nog veel meer te beleven:

Bovendien zijn er allerlei leuke kinderactiviteiten. Je kunt een rondje pony rijden of achterop de huifkar met trekpaard Jos een rondje maken over het landgoed. Er is een kleine zweefmolen, pijl & boogschieten, een speeltuin en diverse workshops bij de atelierhouders op het landgoed.

Uiteraard is de Olmenhorst Landgoedwinkel met terras ook geopend waar je een groot assortiment aan biologische voedingswaren, diverse cadeauartikelen, boeken, keuken- en woonaccessoires vindt.

Entree is gratis, € 3,- parkeerkosten per auto.

Prijs fruit Zelfpluk € 2,25/kg. Voor de overige activiteiten kan een vergoeding gevraagd worden.