• Sita zal te zien zijn als het mooie prinsesje met de magische lange vlecht.

Rapunzel De Musical in Schouwburg De Meerse

14-03-2016, 09:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 2 april 2016, 15:00 tot 16:30

Locatie:

Hoofddorp

Na zeven succesvolle Sprookjesmusicals, komt Van Hoorne Entertainment dit seizoen met de betoverende familievoorstelling Rapunzel De Musical. Op zaterdag 2 april a.s. is deze vrolijke familiemusical te zien in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Sita, die eerder de rol van Assepoester vertolkte, zal te zien zijn als het mooie prinsesje met de magische, lange vlecht, dat wordt opgesloten in een toren. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, keren terug in deze voorstelling en staan wederom garant voor hilarische scenes. Rapunzel De Musical is hét familiesprookje vol vrolijke muziek, prachtige decors en kostuums en vooral heel veel humor.

Van Hoorne Entertainment zorgt dit seizoen wederom voor een totaalbeleving die verder gaat dan de voorstelling alleen. Zo krijgen de gasten na elke voorstelling de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greet. Ook kunnen de gasten tijdens de Meet & Greet nog nagenieten tijdens het Prinsen en Prinsessenbal.

Verkleedwedstrijd!

Kinderen die verkleed komen maken kans op een sprookjesachtige prijs welke op het podium wordt uitgereikt.

Zaterdag 2 april, aanvang 15:00 uur, Schouwburg De Meerse, Raadhuisplein 3, Hoofddorp. Kaartprijs vanaf €17,50. Reserveringen: www.demeerse.nl of telefonisch: 023 - 55 63 700. Exclusief reserveringskosten. Kijk voor meer informatie op www.RapunzelDeMusical.nl.