• Grote Zaal met heel veel spulletjes !!

    Bart van Gameren

Rommelmarkt / Veiling PG De Rank

04-11-2018, 20:06 | Lezersnieuws | B.B. van Gameren

Datum:

vrijdag 9 november 2018, 18:00 tot zaterdag 10 november 2018, 15:00

Locatie:

Eug.Prévinaireweg 14
Prot.Kerkgebouw De Rank
Nieuw-Vennep

Rommelmarkt PG De Rank 9 en 10 november 2018

Komend weekend, op vrijdag 9 en zaterdag 10 november a.s., organiseert de Protestantse Gemeente (PG) De Rank voor de 28-ste keer (!) in successie haar jaarlijkse rommelmarkt. In en om De Rank zal het in dit rommelweekend weer een drukte van jewelste zijn, en is er “voor elk-wat-wils” te vinden: er zijn aparte ruimtes voor boeken, kleding, elektra, witgoed, en in de grote zaal is er een ruim aanbod van allerlei spullen, variërend van puzzels en glaswerk, tot speelgoed, serviesgoed, gereedschap, en natuurlijk allerlei “atijd-handige” spulletjes.

Tijdens de rommelmarkt gaat het niet alleen om de verkoop van bruikbare, nog in goede staat verkerende spullen, maar óók wordt er gedacht aan de inwendige mens. Zo worden er hapjes en drankjes verkocht, en ook draait er een Rad van Avontuur, waar leuke prijzen vallen te winnen. Niemand gaat met lege handen naar huis !

Aansluitend aan de rommelmarkt wordt, als elk jaar, een veiling georganiseerd met ook dit jaar een aantrekkelijk aanbod van leuke, aparte, mooie en zeldzame voorwerpen of attracties, variërend van een High Tea, een Hanepoel-natuurexcursie, tot deelname aan het befaamde “Rommelmarkt-buffet” in Italiaanse sfeer. En als laatste item: een vaartocht op de Westeinder plassen met een authentiek skûtsje, gecombineerd met een exclusief diner !

De opbrengst van de rommelmarkt komt voor 2/3 ten goede aan de Protestantse Gemeente De Rank in Nieuw-Vennep en het resterende 1/3 deel zal via de kerk besteed worden aan verschillende (andere) goede doelen. Zo wordt het geld ondermeer gebruikt om de activiteiten van de Stichting Hoop voor Albanië en de Stichting Werkgroep Oost-Europa te ondersteunen.

De rommelmarkt wordt gehouden in en om het gebouw De Rank aan de Eugenie Prévinaireweg 14, in Nieuw-Vennep. De openingstijden zijn: vrijdag 9 november van 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag 10 november van 10.00 tot 15.00 uur. Om 13.30 is er een omslag in de wijze van verkopen: vanaf dat moment worden er namelijk (bij de boeken, elektra en in de Grote Zaal) alleen nog grote, lege (speciale) BogShopper-tassen verkocht, die men dan zelf geheel mag vullen. Aansluitend vindt zaterdag vanaf 15.30 uur de veiling plaats.

U bent van harte welkom !

Meer informatie is te vinden op de website: www.rommelmarkt.nu