Rowwen Hèze

12-07-2018, 14:12 | Lezersnieuws | Duycker

Datum:

vrijdag 19 oktober 2018, 20:00

Locatie:

Raadhuisplein 5
podium Duycker
Hoofddorp

Rowwen H?ze heeft allang geen introductie meer nodig; al ruim dertig jaar spelen deze Limburgse helden alle festivals, feesttenten, theaters, clubs ?n nu ook Poppodium Duycker plat.

Niet alleen met opzwepende energieke liedjes, polka?s, Ierse folk en tex mex, maar ook met gevoelige ballades. Ingetogen en uitbundig, melancholisch en feestelijk, met teksten waarin liefdevol het leven van alle dag wordt beschreven. Grote onderwerpen als de liefde en de dood worden tijdens deze avond in Duycker, teruggebracht tot het kleine van het dorp.

Oorsprong Voor wie het nog niet wist; de naam van de band is een verwijzing naar Christiaan Hesen, een legendarische dorpsfiguur uit America, Limburg. Hij had een ietwat angstaanjagend uiterlijk en spookte nogal wat uit. Hij kreeg de bijnaam ?Rowwen H?ze? (vrij vertaald: ruige Hesen) die door de band later werd overgenomen, onder meer omdat het goed bekte.

De ticketverkoop voor de show van Rowwen H?ze gaat uitsluitend online via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen bij winkel- en telefonische verkoop.