Schoolslag XL

14-02-2017, 15:20 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 21 april 2017, 19:30

Locatie:

Raadhuisplein 5, Hoofddorp
Duycker
Hoofddorp

Artquake presenteert Schoolslag XL, de avond waarbij talenten van scholen uit de omgeving de strijd met elkaar aangaan. Speel je in een band, schrijf je zelf liedjes, kun je goed dansen, DJ-en, maak je theater, ben je goed met film of heb je een ander creatief talent wat je op het podium kan laten zien? Dan kan jij jezelf laten zien tijdens Schoolslag XL!

De winnaar wint een mooie prijzenpot en natuurlijk eeuwige roem voor zijn / haar school. De strijd tussen de verschillende artistieke talenten barst weer los op 21 april 2017 in Poppodium Duycker in Hoofddorp. Je kunt jezelf inschrijven tot 14 april, dus zorg dat je voor die datum gemaild hebt naar schoolslag@duycker.nl . Licht in deze mail toe met wat voor een act jij mee wil doen aan Schoolslag XL, dan sturen wij je een inschrijfformulier toe.

Er mogen meerdere acts van dezelfde school meedoen. Mocht je samen met vrienden van een andere school willen samenwerken, dan kan dit ook. De school waar de meeste leden van je act op zitten, is dan de school waarvoor je uit gaat komen.