• Simple Minds

    Simple Minds

Simple Minds undercover in The Shack

18-02-2018, 13:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 25 februari 2018, 16:00 tot 19:00

Locatie:

Schipholdijk 253b, Oude Meer
The Shack
Oude Meer

Simple Minds; opgericht in 1977 is nog steeds "hot" en aan hun succes lijkt geen einde aan te komen. Afgelopen maandag stond Simple Minds in een uitverkocht Paradiso, en heb je hiervoor geen kaartjes kunnen bemachtigen maar wil je toch live genieten van al die fantastische hits van deze band, dan heeft The Shack a.s. zondagmiddag 25 februari "second best" op hun podium staan. Deze muzikanten pakken het iets minder groot aan maar hebben eerder, met uitverkochte optredens, bewezen dat ook deze band staat als een huis!

Vijf voortreffelijke muzikanten in een buitengewoon gave Simple Minds tribute.

En wie anders kan deze beter leiden dan Rob Klerkx, de drummer van Moke die met een stel klasse-muzikanten de jaren '80 laat herleven met deze schitterende undercoversessie. Een middag van herkenning met muziek waar velen van ons mee zijn opgegroeid.

The Shack gaat deze middag zo'n dertig jaar terug in de tijd, terug naar de meest succesvolle periode van deze populaire band uit Schotland. Simple Minds werd razend populair met de wereldwijde nummer 1 hit Don't You (Forget About Me). Daarna volgde nog juweeltjes als Alive and Kicking, Promised You A Miracle, Sanctify Yourself, en het prachtige Belfast Child. Met muzikale klasbakken als Rob Klerkx (Moke), Marcin Felis (Moke), Arjen Koekoek (The Metallicas) en Ruard Sander (The Secret) op het Shack-podium weet je al dat ook dit weer een muzikaal hoogstandjes gaat worden!

Entree 10,00