• Nick van Ormondt

Sita is Rapunzel in vrolijke familiemusical in De Meerse

15-03-2016, 22:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 2 april 2016, 19:00 tot 21:00

Locatie:

Hoofddorp

Het verhaal 'Rapunzel de Musical' is gebaseerd op het sprookje van de gebroeders Grimm. Sita Vermeulen zal te zien zijn als de mooie Rapunzel met de magische, lange vlecht die wordt opgesloten in een toren, waar ze wacht op haar redder. Het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, staan wederom garant voor hilarische scènes voor jong en oud. Samen met de vrolijke muziek is 'Rapunzel De Musical' hét familiesprookje van dit seizoen. Voorafgaand aan de voorstelling worden er Rapunzel vlechten in het haar gemaakt en na afloop is er een meet & greet met de cast. Wanneer je verkleed naar het theater komt en meedoet aan de Sprookjesmodeshow, maak je ook nog eens kans op mooie prijzen! Geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. 'Rapunzel de Musical' is te zien op zaterdag 2 april om 19:00 uur in de grote zaal van De Meerse (de voorstelling van 15:00 uur is uitverkocht).

Al vele jaren is Van Hoorne Entertainment een toonaangevende theaterproducent op het gebied van de toerende familiemusicals. Na zeven wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, komt Van Hoorne Entertainment in 2015 met de betoverende familievoorstelling 'Rapunzel De Musical'. Het is een heerlijke voorstelling om met de hele familie naar toe te gaan. Het bevat veel humor, vrolijke muziek en een mooi kleurrijk decor. Ook aan kostuums, haar en make-up is veel zorg besteed. Hierdoor word je echt meegenomen in een andere wereld. en na afloop van de voorstelling is er natuurlijk nog het Prinsen en Prinsessenbal.

De Meerse grote zaal

Zaterdag 2 april - 19:00 uur

www.demeerse.nl

Kaarten voor 'Rapunzel de Musical' zijn verkrijgbaar via de kassa van De Meerse, telefoon 023 55 63 707 of via www.demeerse.nl.