• Zondagmiddagpodium presenteert Singing Unlimited

    Onbekend

Swingend kerstprogramma door barbershopkoor Singing Unlimited

10-12-2017, 16:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 17 december 2017, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Harmonieplein 2, Nieuw-Vennep
Gebouw van Pier K
Nieuw-Vennep

Het Zondagmiddagpodium presenteert Singing Unlimited op 17 december om 14.00 uur in het Gebouw van Pier K, Harmonieplein 2 in Nieuw-Vennep.

A-capella zingen

Singing Unlimited bestaat uit een groep enthousiaste vrouwen die onder leiding van dirigente Anita Zengerink werkt aan mooie ballades, vrolijke uptempo's en bekende musicalsongs. Zij zingen in barbershopstijl, een vorm van meerstemmig a-capella zingen, waarbij vier partijen in specifieke akkoorden tot een harmonieus geheel worden gesmeed. Het koor is in 2013 gestart in Haarlemmermeer en bestaat uit vrouwen van alle leeftijden en met alle mogelijke achtergronden. Hun gemeenschappelijke liefde is zingen en optreden. Ze repeteren elke week om steeds beter te gaan zingen. Dit doen ze door constant te werken aan de zangtechniek en het ontwikkelen van muzikaliteit en presentatie.

Choreografie & bewegingen

Als ondersteuning van wat ze willen uitdrukken, gebruiken ze vaak bewegingen en een choreografie. Ze werken met een team dat de bewegingen en de choreografie bedenkt en aan het koor leert. Deze zondagmiddag wil het koor u laten genieten van een mix van mooie kerstnummers, overig repertoire en is er samenzang.

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de RegioRijder te bestellen.