• De eerste programmaweek in De Cruquius deze zomer was te gek!

    Mad Scientist Sabrina Saturnus

Te gek zomerkamp in Museum De Cruquius

10-08-2018, 10:59 | Lezersnieuws | Leonie Hoebe

Datum:

maandag 27 augustus 2018, 09:00 tot donderdag 30 augustus 2018, 16:00

Locatie:

Cruquiusdijk 27
Museum De Cruquius
Cruquius

Museum De Cruquius is niet alleen het grootste stoomgemaal ter wereld, maar tijdens de zomer ook een geweldige locatie voor een week vol onderzoek! Tijdens de gevarieerde, educatieve en vooral knettergekke dagprogramma?s gaan kinderen van 7 tot 11 jaar samen met de gekke professoren van Mad Science op ontdekkingstocht in de wondere wereld van wetenschap en techniek.

Geen dag is hetzelfde bij het WEIRD programma van Mad Science (23 t/m 26 juli en 27 t/m 30 aug). Leer hoe je met huis-tuin-en-keuken materialen de leukste chemische reacties kan opwekken. Experimenteer bij het aaseter jachtspel met je kennis van de dierenwereld. Ontrafel als jonge astronaut de mysteries van het zonnestelsel en ontdek hoe het menselijk lichaam functioneert.

Het worden weer waanzinnige weken, met veel experimenten en gezelligheid. Lekker veel doen staat voorop, want je leert het meest wanneer je plezier maakt en zelf ontdekkingen doet. Elke dag staat er een ander thema centraal en valt er wat nieuws te beleven. Mad Science probeert op deze manier kinderen al op jonge leeftijd te enthousiasmeren voor wetenschap en techniek.