Tent brengt hoop aan kerkgangers

26-05-2016, 12:02 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 19 juni 2016, 11:00 tot 12:00

Locatie:

zuiderdreef , Nieuw-Vennep
Feesttent evenemententerrein
Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep - Hoop is dit jaar het thema voor de oecumenische tentviering die op 19 juni om 11.00 uur plaatsvindt in de feesttent op het evenemententerrein aan de Zuiderdreef. Begeleid door koor- en samenzang nemen de voorgangers de bezoekers mee in hun overwegingen. Het goede doel waarvoor dit jaar aandacht wordt gevraagd is hospice 'Bardo'. Dit huis spant zich in om een waardige en liefdevolle ondersteuning te bieden aan mensen in hun laatste levensfase.

Jaarlijkse traditie

De tentviering is voor de Venneper feestweek inmiddels een traditie geworden waaraan de Protestantse Gemeente De Rank, de Hervormde Gemeente, de R.K. Parochie, Het Apostolisch Genootschap, Crosspoint en de Protestantse Gemeente Abbenes allemaal een bijdrage leveren. De viering is voor alle leeftijden: tijdens het kindermoment is er aandacht voor de jeugd, kinderen tot ongeveer 5 jaar kunnen in een crèche terecht.

Onderdeel van Feestweek

Evenals vorige jaren stelt de organisatie van de Oranje Feestweek ook dit jaar zijn tent ter beschikking van de Tentviering. Oud en jong, wel of niet behorend bij een geloofsgemeenschap, is van harte welkom bij deze laagdrempelige en feestelijke dienst. Na afloop is er voor iedereen koffie/thee/limonade en koek.