• Flyer Dubbel Op

    Anouk Meijer
  • Spelers Genesius

    Annet Meijer

Toneelvereniging Genesius speelt 18 en 25 november de vrolijke komedie "Dubbel Op".

09-11-2017, 00:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 18 november 2017, 20:00 tot 23:00

Locatie:

Schipholweg 649, Lijnden
De Vluchthaven
Lijnden

Geacht publiek,

Toneelvereniging Genesius speelt 18 en 25 november de vrolijke actuele komedie "Dubbel Op", geschreven door Ruud van Ling.

Irene Soetelieve is een bigamiste; zij houdt er twee huwelijken en dus ook twee echtgenoten op na. Door een goede organisatie houdt Irene de beide mannen in haar leven - Henk Prins en Theo de Koning - strikt gescheiden.

Tamara en Eveline Sandhuys, achterbuurvrouwen van Irene, houden er eveneens een zeer losse levensstijl op na. Een levensstijl waarin óók Henk Prins en Theo de Koning betrokken blijken te zijn. Tamara en Eveline hebben haar op de tanden en tolereren absoluut geen concurrentie!

Door een gebeurtenis van buitenaf komen Irene's echtgenoten Henk en Theo onverwachts tegelijk in beeld. Irene is kwaad op haar man Theo, en beschuldigt hem van bigamie, terwijl Irene zelf net zo verantwoordelijk is voor de ontstane situatie.

Monique Soetelieve, de dochter van Irene, komt haar moeder een paar dagen gezelschap houden en vraagt zich ondertussen hardop af waarom ze niet de achternaam van haar vader Henk Prins draagt.

Els Dorregeest, buurvrouw van Irene en oud-onderwijzeres van Monique, probeert Irene zoveel mogelijk te adviseren, maar doordat Irene steeds meer in de problemen komt en allerlei uitvluchten moet verzinnen om de boel verklaarbaar te houden, lijkt dat onbegonnen werk.

Zullen alle goedbedoelde adviezen de hele zaak nog voor het einde van de voorstelling in goede banen leiden?

U bent van harte welkom in de Vluchthaven in Lijnden.

Aanvang 20.00

Zaal open 19.30

Op 25 november is er live muziek door Joop.

Entree 18 nov €6,00 en 25 nov €7,50.

Na afloop is er als vanouds een grote Verloting.

Parkeren is gratis.

Kaarten kunnen telefonisch besteld worden bij Ben Sulman, 0639583123 of aan de Kassa.