Trekkertrek in Nieuw-Vennep: zaterdag 28 mei a.s.

09-05-2016, 14:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 28 mei 2016, 08:30 tot 17:00

Locatie:

Nieuw-Vennep

Trekkertrekfans in hart en nieren opgelet, het is bij weer zover: Trekkertrek Nieuw-Vennep, namelijk op zaterdag 28 mei a.s.!!! Met heel veel plezier heeft de trekkertrekcommissie van het AJK Haarlemmermeer (Agrarisch Jongeren Kontakt) deze dag weer voor u samengesteld.

Met voor de 21e maal trekkertrek Nieuw-Vennep in het vooruitzicht, kunnen we terugblikken op een hele geschiedenis vol gebrul, trekkerkunstwerken, spektakelstukken en vooral veel plezier en humor! We hebben er dan ook dit jaar weer enorm veel zin in!

Wat kunt u de 28e zoal verwachten:

Ook dit jaar kunt u het Trekkertrekevenement vinden op het terrein naast de spoorlijn, onderdeel van Industrieterrein Spoorzicht. Om 08.30 uur starten de eerste wedstrijden met een kleurrijk deelnemersveld bestaande uit diverse landbouwtractoren, die trekken achter drie verschillende sleepwagens, de Python, de Power Breaker en de Stille Wille. Maar daarnaast wordt het Haarlemmermeers kampioenschap hooivork hangen in 2016 ook weer vervolgd. Deze strijd barst om 12.00 uur los en is onderverdeeld in 4 leeftijdsklassen: meisjes tot 12 en dames vanaf 12 jaar en ouder / jongens tot 12 en heren vanaf 12 jaar en ouder. Wie verslaat de winnaars van vorig jaar? Wij zijn benieuwd!

Voor de tweede keer op de trekkertrek in Nieuw-Vennep wordt er speciaal voor de jeugd een demo gegeven door het team van 'De Potige' gazonmaaiertrek. In plaats van de gebruikelijke skeltertrek krijgt de jeugd nu de mogelijkheid om met een motorische gazonmaaier trekkertrek in het klein te ervaren. Ook dit onderdeel start om 12.00 uur en is bedoeld voor kinderen vanaf 4 tot 15 jaar. En tot slot staan er voor de kids diverse springkussens klaar op het evenemententerrein.

Verder kunt u op de trekkertrekbaan rekenen op een paar mooie vrachtwagens én naar kerosine ruikende specials!

Ook zullen naast de baan weer diverse kraampjes aanwezig zijn, onder andere met prachtige (zelfbouw) miniaturen van trekkers en landbouwmachines.

Prachtig sluitstuk van deze dag is de prijsuitreiking die dit jaar plaats zal vinden in de Van Zantenhal (IJweg 1415 Nieuw-Vennep). De dur gaat al om 19.30 open en deze feestavond is niet alleen voor alle deelnemers, maar het is voor heel Nieuw-Vennep en omgeving een schitterende 'trekkertrek afterparty'!!!

We wensen u en alle deelnemers een zonnige dag, een sportieve wedstrijd en een oorverdovend spektakel toe!

Tekkertrekcommissie AJK Haarlemmermeer