• start triatlon voor de jongste groep

    Paul Croese

Triatlon op skeelerbaan Lisserbroek

17-09-2017, 11:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 23 september 2017, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Hillegommerdijk 53, Lisserbroek
Skeelerbaan Lisserbroek
Lisserbroek

In samenwerking met de harddraverij vereniging Lisse organiseert de IJs- en Skeelerclub Lisserbroek op zaterdag 23 september een bijzonder en uitdagende triatlon. Deze bestaat uit skeeleren, steppen en hardlopen op en rond de skeelerbaan van Lisserbroek. Iedereen zowel jeugd als volwassenen die de uitdaging aandurft, en welke sportman of vrouw is dat niet, is van harte welkom om deel te nemen. Er geldt geen leeftijdgrens en de deelname is geheel GRATIS. Inschrijven kan vanaf 13:00 uur in de kantine van de ijs- en skeelerclub Lisserbroek of per email: secretaris@ijs-skeelerclublisserbroek.nl (wel volledige naam en geboortedatum opgeven). De deelnemers worden in leeftijd groepen ingedeeld. De eerste groep start precies om 14:00 uur. De prijsuitreiking vindt direct na afloop plaats. Natuurlijk willen de deelnemers aangemoedigd worden en zij hopen op veel enthousiast publiek.

De triatlon worden gehouden op de skeelerbaan in Lisserbroek aan de Hillegommerdijk 53. Er is voldoende parkeerplaats aanwezig.

Aanvullende informatie voor deelnemers:

Leeftijd indeling:

Er wordt in groepen gestart. De jongste deelnemers (tot en met 11 jaar) starten als eerste. Terwijl de eerste groep klaar is met steppen wordt het startsein gegeven voor de tweede groep (leeftijd tot en met 15 jaar). Als ook zij het steppen hebben afgerond start de groep deelnemers die ouder zijn dan 15 jaar.

Skeeleren:

Voor het skeeleren zorg je zelf voor skeelers. Skeeleren wordt op de skeelerbaan in Lisserbroek veilig gedaan en daarom is het dragen van een helm verplicht. De organisatie adviseert met klem ook andere beschermingen te gebruiken zoals hand- pols- en kniebeschermers.

Steppen:

Voor het onderdeel steppen zorgt de organisatie dat er steppen aanwezig zijn. Ook bij het steppen is het dragen van een helm verplicht.

Hardlopen:

Hardlopen wordt gedaan met goede sportschoenen die je natuurlijk zelf meeneemt.

Deelname geschiedt geheel op eigen risico