• marathon skeeleren

    Paul Croese

Triatlon (skeeleren, lopen en steppen) en slot jeugdcompetitie inline skate

18-09-2016, 23:11 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 24 september 2016, 12:30

Locatie:

Hillegommerdijk 53, Lisserbroek
Skeelerbaan in Lisserbroek
Lisserbroek

In samenwerking met de harddraverij vereniging Lisse organiseert de IJs- en Skeelerclub Lisserbroek op zaterdag 24 september een triatlon. Deze bestaat uit de onderdelen skeeleren, lopen en steppen. Iedereen die de uitdaging aandurft, en welke sportman of vrouw is dat niet, is van harte welkom om deel te nemen. Er geldt geen leeftijdgrens Inschrijven kan vanaf 11:30 uur en kost niets. Het startschot wordt om 12:30 uur gegeven. De prijsuitreiking vindt direct na afloop plaats. Natuurlijk willen de deelnemers aangemoedigd worden en zij hopen op veel enthousiast publiek.

De triatlon worden gehouden op de skeelerbaan in Lisserbroek aan de Hillegommerdijk 53. Er is voldoende parkeerplaats aanwezig.

Om 14:00 uur start de laatste wedstrijd van de Jan van der Hoorn inline skate jeugdcompetitie waarin talentvolle skeelerjeugd aan het publiek graag laat zien hoe goed ze wel zijn. Onderdelen als individuele tijdritten, inline skeeleren en de marathon zijn vaste onderdelen van deze wedstrijden. Ook hier zal na afloop een prijsuitreiking zijn van de beste skeeleraars van het seizoen 2016.

Meer informatie is te vinden op de website van de ijs- en skeelerclub Lisserbroek: www.ijs-skeelerclublisserbroek.nl