• The Veldman Brothers

    The Veldman Brothers

The Veldman Brothers in The Shack

28-11-2016, 11:31 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 4 december 2016, 16:00 tot 19:00

Locatie:

Schipholdijk 253b, Oude Meer
The Shack
Oude Meer

The Veldman Brothers zijn het ultieme voorbeeld van bluesbroederschap.

Deze fantástische band rondom de twee broers Gerrit, ( slide gitaar en vocals ) en Bennie Veldman ( Organ, keys, harmonica en vocals) is al een geruime tijd met veel succes in het bluescircuit onderweg. In 2012 ontvingen zij, geheel terecht, een award voor Best Dutch Blues band. Tomeloze energie; zichtbaar plezier en voelbare energie; muziek gespeeld vanuit de onderbuik. Dit alles met een gedreven ritmesectie bestaande uit Fred van der Wende op bass en Han Neijenhuis achter de drums, die Gerrit en Bennie Veldman aanzetten tot grootse prestaties als zangers, als solisten en als entertainers.

Vier getalenteerde muzikanten met een schat aan ervaring, beïnvloed door elkaar en beïnvloed door de "helden van weleer": The Vaughan Brothers, Jimi Hendrix, Howlin' Wolf, en the Fabulous Thunderbirds.

The Veldman Brothers volgen deze diepe voetsporen respectvol; met covers en eigen songs en bovenal met een zeer herkenbaar eigen geluid.

Blues en rhythm & blues, blues met een randje rock, soul en funk: Blues & Roots: Straight from the heart! Absolute topband!

Entree 8,00