• Hydrapier paviljoen oftewel Restaurant Vork en Mes

    Trudie Noordermeer
  • De Harp

    Trudie Noordermeer

Vennepse exposeert in Inloophuis Esperanza; helft opbrengst verkoop schilderijen naar Esperanza

16-11-2017, 13:21 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 26 november 2017, 13:00 tot woensdag 17 januari 2018, 16:00

Locatie:

Badhoevelaan 82, Badhoevedorp
Inloophuis Esperanza
Badhoevedorp

Beeldend kunstenaar Trudie Noordermeer uit Nieuw-Vennep exposeert haar schilderijen van maandag 6 november tot en met woensdag 17 januari 2018 in het inloophuis Esperanza te Badhoevedorp. De werken omvatten het thema Haarlemmermeerpolder. Er hangen zowel vergezichten met kenmerkende elementen alsook nachtelijke taferelen, zoals bijv. de Calatrava-brug De Harp.

Noordermeer (1961) is jaren geleden met haar schilderscarrière begonnen bij Pier-K. Over haar werk zegt ze: "Ik laat mij inspireren door de natuur: een rij bomen, spiegelingen in het water, grillige takken. Ik word gegrepen door ritme, lichtinval en schaduwwerking." Dat de Haarlemmermeerpolder voor haar een inspiratiebron is, is duidelijk in haar werk terug te zien. Al haar werken - ook abstract werk - zijn te bewonderen op de website www.trudienoordermeer.exto.nl.

Goed doel

Omdat zij zich verbonden voelt met de polder en haar gemeenschap, wil Noordermeer graag iets terug doen. Door ervaringen in haar omgeving weet zij hoe belangrijk de psycho-sociale begeleiding van kankerpatiënten en hun naasten is. Daarom wil zij het inloophuis Esperanza steunen door van elk verkocht kunstwerk 50% aan Esperanza te schenken.

Noordermeer: "Ik hoop hiermee zowel de bezoekers als de vele vrijwilligers een extra hart onder de riem te steken."

Op zondag 26 november van 13.00-16.00 uur is het Open Verwendag in het inloophuis Esperanza. Iedereen is van harte welkom! Adres: Badhoevelaan 82 te Badhoevedorp. Tevens is het inloophuis open en vrij toegankelijk op de werkdagen maandag t/m woensdag van 10.00 - 16.00 uur. Zie voor meer informatie op www.inloophuisesperanza.nl.