• Klaar voor de start? Wij wel! Schrijf je nu in voor de Venneper Run via www.venneperrun.nl

    Yes-fotografie

Voorbereiding 3e Venneper Run in volle gang

18-02-2018, 00:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 11 maart 2018, 10:30 tot 16:00

Locatie:

Helsinkilaan 1, Nieuw-Vennep
Sportplaza De Estafette
Nieuw-Vennep

Op 11 maart klinkt bij Sportplaza De Estafette om half elf het startschot voor de 3e Venneper Run. Hardloop minnend Nieuw-Vennep heeft even moeten wachten op de 3e editie, maar het is het wachten meer dan waard, aldus organisator Rosanne van Rooijen. "We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen. Net zoals voorgaande editie kan er gestart worden op de Jong Leren Kidsrun 1,25 km, Jong Leren Kabouterrun 2,5 km, Balk Rijwielen 5 km, Bar Bistro Joseph 10 km en de Sportplaza Estafette Business Run. En zoals de deelnemers aan eerdere edities van ons gewend zijn, is het parcours dit jaar wederom autovrij."

Nieuw! G-loop

De Venneper Run is dit jaar uitgebreid met een G-loop, speciaal voor mensen met een beperking. Het gehele parcours is toegankelijk voor rolstoelen en indien gewenst kan er een begeleider meelopen. Na de G-loop start de Jong Leren Kabouterrun van 1,25 km - speciaal voor de jongste hardlopers onder ons. Zij mogen ook begeleid worden tijdens de wedstrijd. Om 11 uur gaat de oudere jeugd van start voor de Jong Leren Kidsrun van 2,5 km. De warming up voorafgaand aan de starts wordt verzorgd door Rein Sarink van Reset Haarlemmermeer. Voor iedere deelnemer is er een medaille. Voor de snelste drie hardlopers per leeftijdsgroep zijn er bovendien mooie prijzen te verdienen, verzorgt door Jump XL en Sportplaza De Estafette.

5 km en 10 km

Om 1 uur 's middags starten de 5 km en 10 km. Alle deelnemers krijgen een startnummer met elektronische tijdsregistratie en een goodie-bag. De route loopt vanaf SportPlaza de Estafette via een autovrij parcours langs de VVC-sportvelden, richting Hoofdvaart en weer terug.

Business run

Om 1 uur start ook de Businessrun. Per bedrijf kunnen maximaal 5 deelnemers ingeschreven worden. Zij kunnen voor en na de businessrun gebruik maken van de VIP-lounge in Sportplaza de Estafette met hapjes, drankjes en een teamfoto. De bedrijventeams starten vanuit het eerst startvak. En ook hier wordt het snelste team gehuldigd op een podium en wint de bedrijvenbeker.

Bij de finish krijgt iedere loper de felbegeerde medaille en staat er sportdrank, water en fruit. Een Vennepse dj zal het evenement muzikaal omlijsten. Er zijn douche- en kleedruimtes en de hardlopers kunnen een gratis sportmassage krijgen.

Enthousiast geworden? Inschrijven kan via www.venneperrun.nl.

De Venneper Run wordt ook dit jaar weer georganiseerd door de Triathlon Vereniging Haarlemmermeer.