• Walkshop 'Grip op je leven, kies je eigen pad'

    Ester Saelman

Walkshop 'Grip op je leven, kies je eigen pad'

20-10-2017, 15:40 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 15 november 2017, 09:30 tot 12:00

Locatie:

IJweg 961, Hoofddorp
Haarlemmermeersebos, ingang Papa's Beach House
Hoofddorp

"Kies met je hart. Je verstand is om de keuze te begrijpen, niet om ze te maken".

Op hetzelfde pad blijven is vertrouwd, je hoeft niet te kiezen en je verdwaald niet.

Herken je dat? Je weet immers wat je hebt en niet wat je krijgt.

En toch….. heb je steeds vaker het gevoel dat het ook anders kan, dat er meer mogelijk is. Stiekem ben je toch wel nieuwsgierig naar de andere paden. Maar dat is best spannend, want dat betekent verandering. En verandering kan onrust en stress veroorzaken en daar zit je niet op te wachten.

Maar, sta je er ook wel eens bij stil, wat het met je doet als je géén keuze maakt?

Voor welke keuze sta jij op dit moment in je werk of privé?

Waar baseer jij je keuze(s) op? Kies jij vanuit je hoofd of vanuit je hart?

En ook: ervaar je überhaupt een keuze? En wat doe je met de hobbels die je op je pad tegenkomt?

Zomaar wat vragen waar we mee op pad gaan.

Tijdens deze Walkshop gaan we in de natuur, op een speelse en luchtige manier, aan de slag met het thema 'keuzes maken'. Al wandelend helpen wij je je eigen pad te vinden.

Wat is een Walkshop eigenlijk?

Een Walkshop is een workshop in de buitenlucht. Al wandelend ga je onder leiding van twee lifecoaches aan de slag. De combinatie van wandelen en het zijn in de natuur, maakt dat je gemakkelijk los komt van je dagelijkse beslommeringen. De interactieve gesprekken en coachoefeningen dragen bij aan persoonlijke groei. Een goede conditie is niet nodig; het gaat niet om de kilometers die worden afgelegd. De focus ligt vooral op het letterlijk en figuurlijk met elkaar in beweging komen. In onze groep bieden we je een veilige oefenomgeving met veel ruimte voor ontspanning, plezier en (h)erkenning.

Wat levert deze Walkshop je op?

Door keuzes te maken neem je het heft in eigen hand, krijg je meer grip op je leven en sta je aan het roer van je eigen schip. Je vaart op je eigen kompas.

Hierdoor krijg je meer energie, verbetert je humeur en groeit je zelfvertrouwen!

En zeg nou eens eerlijk….dat wil jij toch ook?!

Elke Walkshop heeft een ander thema op het gebied van vitaliteit en stressreductie; een thema waar je jezelf meestal onvoldoende tijd voor gunt om een keer écht bij stil te staan. Een Walkshop zet je zowel lichamelijk als geestelijk letterlijk in beweging en geeft je al snel nieuwe energie. Een ding is zeker: na afloop ga je geïnspireerd en gemotiveerd terug naar huis. Laat je verrassen en ervaar zelf hoe verfrissend een Walkshop werkt!

Gun jezelf een heerlijke ochtend in de frisse buitenlucht en geef je nu op voor deze inspirerende Walkshop via info.stressreductie@gmail.com.

Prijs 15 Euro.