• Walkshop

    E. Saelman

Walkshop 'Kom uit je comfortzone"

20-09-2017, 10:20 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 11 oktober 2017, 09:30 tot 12:00

Locatie:

IJweg 961, Hoofddorp
Papa's Beach House - Haarlemmermeersebos, Hoofddorp
Hoofddorp

Comfort is prettig, én vreselijk!

Het is prettig als je leven voorspelbaar is, nietwaar?

Veel dingen gaan op de automatische piloot en je weet wat je hebt. Je leven kabbelt rustig voort, er gebeurt weinig onverwachts. Kortom, in het algemeen voel je je heel tevreden en 'in control'.

En toch… heb je steeds vaker een dipje, ervaar je sleur, voel je je lusteloos en wordt je zelfvertrouwen er ook niet beter van.

Yolanda Janssen en Ester Saelman dagen je uit om de eerste 'veilige' stap buiten je comfortzone te zetten.

Niet omdat het moet maar omdat het de hoogste tijd is!

Tijdens deze Walkshop gaan buiten met elkaar op een speelse en luchtige manier aan de slag met het thema 'Kom uit je comfortzone!'

Wat is een Walkshop eigenlijk?

Een Walkshop is een workshop in de buitenlucht. Al wandelend ga je onder leiding van twee lifecoaches aan de slag. De combinatie van wandelen en het zijn in de natuur, maakt dat je gemakkelijk los komt van je dagelijkse beslommeringen. De interactieve gesprekken en coachoefeningen dragen bij aan persoonlijke groei. Een goede conditie is niet nodig; het gaat niet om de kilometers die worden afgelegd. De focus ligt vooral op het letterlijk en figuurlijk met elkaar in beweging komen. In onze groep bieden we je een veilige oefenomgeving met veel ruimte voor ontspanning, plezier en (h)erkenning.

Wat levert deze Walkshop je op?

Door je comfortzone op te stretchen heb je meer het gevoel dat je lééft: je hart gaat sneller kloppen, je krijgt meer energie, je humeur verbetert, je zelfvertrouwen groeit en je voelt je fantastisch! Ook krijg je meer zicht op wat jij nodig hebt om te 'stretchen' en wat jou daarin tegenhoudt. En zeg nou eens eerlijk….dat wil jij toch ook?!

Elke Walkshop heeft een ander thema op het gebied van vitaliteit en stressreductie; een thema waar je jezelf meestal onvoldoende tijd voor gunt om een keer écht bij stil te staan. Een Walkshop zet je zowel lichamelijk als geestelijk letterlijk in beweging en geeft je al snel nieuwe energie. Een ding is zeker: na afloop ga je geïnspireerd en gemotiveerd terug naar huis. Laat je verrassen en ervaar zelf hoe verfrissend een Walkshop werkt!

Gun jezelf een heerlijke ochtend in de frisse buitenlucht en geef je op voor deze inspirerende Walkshop via info.stressreductie@gmail.com.

Prijs 15 Euro.

Zie voor overige data en thema's onze

websites www.coachingingreen.nl en www.yeplifecoaching.nl

Vind je dit bericht leuk? Like dan onze Facebookpagina!