• Walkshop stressreductie

    Ester Saelman

Walkshop stressreductie; word je stress de baas!

10-05-2017, 16:00 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 17 mei 2017, 09:30 tot 12:00

Locatie:

Leidsevaartweg tussen nummer 49-51 https://goo.gl/maps/UVWhfWsyErH2 49-51, Hoofddorp
Landgoed Leyduin, Heemstede
Hoofddorp

In april zijn lifecoaches Yolanda Janssen en Ester Saelman uit de Haarlemmermeer, gestart met het geven van walkshops & workshops stressreductie. Zij doen dit een keer per maand op woensdag van 09.30-12.00 uur, op diverse locaties in de regio Haarlemmermeer.

Als ervarings- en kennisdeskundigen op het gebied van stress & burn-out hebben Janssen en Saelman een laagdrempelig en leerzaam aanbod ontwikkeld met hun outdoor walkshops in de zomermaanden en hun indoor workshops in de winter.

"Wie gemotiveerd is om in beweging te komen en wil leren zijn stress de baas te zijn, kan maandelijks in-stappen", aldus Janssen en Saelman.

Thema

Elke maand staat er een ander thema centraal dat te maken heeft met stress en vitaliteit. De walkshop van mei staat in het teken van het 'Focus'.

Een verandering aanbrengen is niet altijd eenvoudig als meerdere zaken om aandacht vragen. Iemand kan vastlopen door niet helpende gedachten en/of laat zich afleiden van dat wat écht belangrijk is .

Tijdens de walkshop wordt aandacht besteed aan ontspanning, het vergroten van zelfkennis, zelfbewustzijn en lichaamsbewustzijn.

Praktisch

Bij een walkshop gaat het niet om de kilometers die worden afgelegd, maar ligt de focus vooral op de mentale beweging. Een goede conditie is niet nodig.

Op 17 mei van 9.30-12.00 uur wordt verzameld op landgoed Leyduin in Heemstede om volledig gefocust op weg te gaan.

Iedereen die meer focus wil aanbrengen in zijn leven, kan zich aanmelden voor deze walkshop via info.stressreductie@gmail.com (uiterlijk 15 mei ).

De kosten voor deze workshop zijn 15 Euro per persoon.

Kennismakingsactie: 2e persoon gratis.