• Walkshop stressreductie

    Emma van Woerdekom

Walkshops en workshops stressreductieWord stress de Baas

28-03-2017, 15:01 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 5 april 2017, 09:30 tot 12:00

Locatie:

Groenendaal 3, Nieuw-Vennep
Heemstede, Groenendaalsebos
Nieuw-Vennep

Vanaf april starten twee Haarlemmermeerse lifecoaches Yolanda Janssen en Ester Saelman met walkshops & workshops stressreductie. Zij doen dit maandelijks op woensdag 09.30-12.00 uur, op diverse locaties in de regio Haarlemmermeer.

Als ervarings- en kennisdeskundigen op het gebied van stress & burn-out hebben Janssen en Saelman een laagdrempelig en leerzaam aanbod ontwikkeld met hun outdoor walkshops in de zomermaanden en hun indoor workshops in de winter.

"Wie gemotiveerd is om in beweging te komen en wil leren zijn stress de baas te zijn, kan maandelijks in-stappen", aldus Janssen en Saelman.

Thema

Elke maand staat er een ander thema centraal dat te maken heeft met stress en vitaliteit. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan ontspanning, ook wordt veel aandacht besteed aan het vergroten van zelfkennis, zelfbewustzijn en lichaamsbewustzijn.

In de wintermaanden verhuizen Janssen en Saelman naar binnen voor het geven van workshops.

Praktisch

De allereerste walkshop met thema Grenzen stellen, vindt plaats op woensdag 5 april van 09.30-12.00 uur in het Groenendaalse bos in Heemstede.

Mensen die klaar zijn voor de eerste stap of die het anderen willen aanbevelen, kunnen zich opgeven via: info.stressreductie@gmail.com (uiterlijk 3 april).

De kosten voor deze walkshop zijn 15 euro per persoon.

Kennismakingsactie: tweede persoon gratis.