• Walkshop stressreductie

    Ester Saelman

Walkshops stressreductieAl wandelend in de natuur een leuker en lichter leven

29-05-2017, 16:01 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 21 juni 2017, 09:30 tot 12:00

Locatie:

Woestduinweg, Heemstede 4, Nieuw-Vennep
Landgoed Leyduin, Heemstede
Nieuw-Vennep

Sinds april zijn lifecoaches Yolanda Janssen en Ester Saelman gestart met het geven van walkshops stressreductie, met wisselende thema's. Zij doen dit een keer per maand op woensdag van 09.30-12.00 uur, op diverse locaties in de regio Haarlemmermeer.

Janssen en Saelman hebben ervaring mét en kennis ván stress en burn-out. Zij hebben een laagdrempelig en leerzaam aanbod ontwikkeld met hun outdoor walkshops .

"Verandering van omgeving werkt verfrissend en laat je anders naar jezelf of een situatie kijken" aldus Janssen en Saelman. Wie gemotiveerd is om in beweging te komen voor een leuker en lichter leven, kan zo in-stappen.

Thema

Elke maand staat er een ander thema centraal dat te maken heeft met ontspanning en stressreductie. De walkshop van juni heeft als thema '(zelf)vertrouwen'.

(Zelf)vertrouwen is dé bouwsteen voor een leuker en lichter leven en meer geluk. Immers, het vergroten van zelfvertrouwen maakt dat iemand tegen een stootje kan en werkt stressverlagend.

Bij een walkshop ligt de focus vooral op ontspanning en het met elkaar in beweging komen. Een goede conditie is niet nodig; het gaat niet om de kilometers die worden afgelegd.

"Het lekker buiten op een interactieve manier omgaan met het thema en het contact met de rest van de groep en hun ervaringen, was erg leuk" aldus een van de deelnemers.

Praktisch

De Walkshop is op woensdag 21 juni van 9.30-12.00 uur en vindt plaats op landgoed Leyduin in Heemstede.

Zet vandaag de eerste stap naar een leven met meer zelfvertrouwen.

Voor meer informatie en inschrijving (uiterlijk 19 juni ), kunt u een mail sturen naar info.stressreductie@gmail.com.

De kosten voor deze walkshop zijn 15 Euro per persoon.