• Maurice van Hoek

    Janne Lukaszczyk photography

Whitney Rose en Maurice van Hoek halen Amerika naar podium Duycker

23-03-2017, 14:31 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 31 maart 2017, 20:00 tot zaterdag 1 april 2017, 00:00

Locatie:

Raadhuisplein 5, Hoofddorp
Podium Duycker, Hoofddorp
Hoofddorp

Vrijdag 31 maart wordt Amerika naar Podium Duycker gehaald door Canadese zangeres Whitney Rose en Haarlemmermeers eigen Maurice van Hoek. Droom weg op vintage klinkende country en americana muziek met deze internationale en nationale sensaties. De kaarten kosten €11,- in de voorverkoop en de deuren gaan open om 20:00 uur.

Whitney Rose

Whitney Rose is een veel voorkomende naam onder de country fans. Dit komt door haar meeslepende stem en haar kwetsbare intieme nummers. Ze heeft gevoel voor de Amerikaanse country muziek en zorgt voor vintage klinkende liedjes met scherpe randjes. Ze bracht in 2015 haar single 'Heartbreaker of the Year' uit, dat is geproduceerd door Raul Malo. Fans van Amerikaanse Country vallen stuk voor stuk als een blok voor deze dame.

Maurice van Hoek

Een talent afkomstig uit Haarlemmermeer. Hij schrijft zijn nummers over het leven als reiziger en de problemen die hij tegenkomt in relaties en vriendschap. Hij maakte een reis door Amerika en vond zijn passie in country muziek. Hier is hij mee aan de slag gegaan en laat dit horen tijdens zijn optreden in podium Duycker.

OPEN: 20:00 | AANVANG: 20:30 | VVK: €11,- | DEUR: €13,50 | Duycker kleine zaal | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl