• Dansen tijdens de Kinderkunstdagen!

    pr

Winterpret bij Pier K tijdens de Kinderkunstdagen

12-12-2016, 11:53 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 3 januari 2017, 10:00 tot donderdag 5 januari 2017, 16:00

Locatie:

Raadhuisplein 9, Hoofddorp
Pier K Hoofddorp en Pier K Nieuw-Vennep
Hoofddorp

Elke schoolvakantie organiseert Pier K onder de naam Kinderkunstdagen een aantal dagen vol creativiteit voor kinderen in de leeftijdscategorie 6-12 jaar. Deze kerstvakantie zal 3 t/m 5 januari 2017 in het teken staan van het thema Winterpret!

Als het nieuwe jaar is begonnen, de kinderen hebben nog kerstvakantie en de winter is volop aanwezig, kunnen kinderen er bij Pier K een creatieve boel van maken. Het thema van de Kinderkunstdagen is deze keer Winterpret. Drie dagen vol met leuke, uitdagende en kunstzinnige workshops. Van winterkettingen maken tot geheel in thema gehouden theaterworkshops en van de ultieme winterpret-muziek tot fotograferen met de iPad.

De Kinderkunstdagen vinden op 3 en 4 januari plaats bij Pier K in Hoofddorp en op 5 januari bij Pier K in Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Op de website van Pier K staat het volledige programma. Kosten voor deze Kinderkunstdagen bedragen €25,- per dag. Lunchen doen we, natuurlijk in de wintersfeer, met zijn allen bij Pier K.

Kijk voor meer informatie of om in te schrijven op www.pier-k.nl of neem contact op via info@pier-k.nl of 023 566 95 65.