• Astrid en Danny, één van onze paren

    Cynthia
  • Linda en Esther dansen voor het eerst samen

    Cynthia
  • Ook in de elektrische rolstoel kun je dansen

    Cynthia

Workshop en demonstratie voor rolstoelgebruikers en validen op maandag 26 september.

22-09-2016, 21:11 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 26 september 2016, 19:00 tot 21:45

Locatie:

Kruisweg 622, Hoofddorp
Gebouw De Aanloop
Hoofddorp

Heeft u ook het voornemen om het dit najaar eens anders te doen; om lekker te gaan sporten, met een gezellige groep mensen. Iets nieuws leren, lekker bewegen op muziek?

Kom dan naar één van de workshops rolstoeldansen op maandagavond 26 september as. in Gebouw de Aanloop in Hoofddorp. Er start een workshop om 19.00 uur, om 20.00 uur en om 20.45 uur. U leert een paar eenvoudige dansen en kunt het resultaat van vele uren training bekijken tijdens korte demonstraties van een paar van onze wedstrijdparen.

Rolstoeldansen is bedoeld voor mensen die voor sporten gebruik maken van een rolstoel én voor mensen die het leuk lijkt om als valide partner te gaan dansen met een rolstoelgebruiker.

In de groepen is nog plaats voor nieuwe deelnemers; beginner of reeds gevorderde. Vooral zijn wij op zoek naar staande partners voor het combidansen (een rolstoelgebruiker samen met een valide vormt een combi-paar).

Wij dansen standaard dansen (Engelse wals, quickstep, tango, etc.), Latijns Amerikaanse dansen (cha cha, samba, jive enz.) maar ook countryline dansen, oude balzaaldansen en partydansen. Kortom voor elk wat wils.

Het dansseizoen bestaat uit 30 lessen. Daarnaast organiseren we een feestavond, kan er deel worden genomen aan (internationale) wedstrijden en wordt aan het einde van het seizoen afgedanst.

Nieuwsgierig geworden? Kijken staat vrij, bij: Walking Wheels stichting rolstoeldansen.

Wij dansen in gebouw "de Aanloop", Kruisweg 622 te Hoofddorp. Lesuren liggen tussen 19.00 en 22.15 uur op de maandagavond. Aanmelden voor de workshops op 26 september mag (via info@walkingwheels.nl) maar hoeft niet.

Voor meer informatie: www.walkingwheels.nl of tel. 0252 751448.