• Goede sfeer

    Wim Mendel

Zandvoort: Dancing in the Streets op zaterdag 16 augustus.

11-08-2017, 15:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 19 augustus 2017, 14:00 tot zondag 20 augustus 2017, 00:30

Locatie:

, Schiphol
Centrum Zandvoor
Schiphol

Op zaterdag 19 augustus vanaf 14:00 uur kan men los gaan op muziek van DJ's, bands, diverse artiesten en entertainers. 'Dancing in the Street' is al jaren een van de best bezochte festivals waar jong en oud(er) kunnen genieten van voor elk wat wils muziek; van Dance, Trance en House (om maar wat te noemen) tot Disco en zelfs Nederlandstalige meezingers. De optredens spelen zich af op buitenpodia bij diverse horeca-gelegenheden op het Kerkplein, Haltestraat (3 podia), Dorpsplein en Gasthuisplein.

Line-Up:

Kerkplein : 14:00 - 17:00 uur. Trio Vierstemmig. Op de gezellige terrassen van Rabbel en Het Plein snacks gaan gegarandeerd de handjes de lucht in, de voetjes van de vloer en iedereen zingt mee. Lekker genieten in het zonnetje op het gezellige Kerkplein.

Dorpsplein: 19:30 uur. Zoals altijd weer een zeer gevarieerd programma op het sfeervolle Dorpsplein bij de Yanks Saloon. DJ's J.B.D. / Hitro / The WKND Millionairs en Nicky Bizzle en… wellicht nog een optreden van zangeres Naomi.

Gasthuisplein (Het Wapen van Zandvoort) 19:30 uur. Ook bij Het Wapen weer vele artiesten die het beste van zichzelf laten horen en zien. DJ's Mucho Menno, Profundo & Gomes en S.I.U. Ook een live optreden van BEM! en laat je meeslepen door de professionele dansers Parastoo Pereira en Nina (Temptation Island).

Haltestraat (Chin Chin & Neuf): 20:00 uur. Dit podium pakt groots uit met - wie kent hem niet - DJ JEAN, uiteraard bekend in binnen en buitenland, feat. MC Maron Hill. Verdere top DJ's: Remix en Ramonski.

Haltestraat midden: 20:00 uur. Op het altijd drukke podium van Fier en Anders heeft muziek-programmeur Tom van Paridon weer een best blik met DJ's open getrokken: DJ Mic / DJ Clubman (house classics) / DJ Molina met Saxofonist en Percussionist.

Haltestraat (Laurel & Hardy): 20:00 uur. Ron en Gerda Brouwer staan er om bekend dat zij actief zijn in het steeds weer bedenken van aparte optredens. Zo ook nu weer. Voor de deur staat een een Mega videoscherm waar deze avond de beste clips getoond worden. Van Dance Classics tot Disco en veel meer. Maar dat laten zij over aan VJ NOP!

Kerksteeg: 23:00 uur. Bij de vrij recent geopende nieuwe Club Jax kan men op de after party los gaan tot in de late uurtjes (open tot 05:00 uur). En niet alleen de geweldige muziek nodigt uit voor een bezoek, speciaal voor deze avond: Tequila 1 + 1.

Uiteraard kan men na de buiten-optredens nog meer genieten in de deelnemende horecabedrijven op de zaterdag 19 augustus.