• Zanger Peter van Bugnum

    onbekend

ZONDAGMIDDAGPODIUM: Café Dansant, dansen en luisteren naar Peter van Bugnum

08-01-2018, 09:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 14 januari 2018, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Beemsterstraat 4, Hoofddorp
De Jeugd van Gisteren
Hoofddorp

Voor zondag 14 januari heeft het Zondagmiddagpodium Peter van Bugnum uitgenodigd om een aangename, muzikale sfeer te creëren, waarin geluisterd en gedanst kan worden in gebouw De Jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4 in Hoofddorp. Aanvang 14.00 uur.

Nederlandse Liedjes

Peter van Bugnum, bekend in Haarlem en omstreken, zingt Nederlandstalige liedjes en neemt muziek mee waarop heerlijk gedanst kan worden.

Peter's repertoire gaat terug in de tijd waarbij vrolijke, ontroerende en gezellige melodietjes de revue passeren.

Dansen

Deze middag is het vooral de bedoeling dat er gedanst gaat worden. Er is een dansvloer vrij gehouden. Maar het is zeker ook de moeite waard om te luisteren naar de zang van Peter van Bugnum. Peter past zijn repertoire aan naar de wens van het publiek.

Dus trek, als het kan, uw dansschoenen aan, neem uw partner mee en beleef een gezellige middag bij het Zondagmiddagpodium in De Jeugd van Gisteren.

Kaarten

De toegangsprijs is € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023-5698873. Dan is ook vervoer met RegioRijder te reserveren.