• Zangers en zangeressen van La Musiquette

    niet bekend

Zondagmiddagpodium: Sfeervol kerstprogramma door ensemble La Musiquette in Pier K

12-12-2016, 13:31 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 18 december 2016, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Harmonieplein 2, Nieuw-Vennep
Gebouw van Pier K
Nieuw-Vennep

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 18 december om 14.00 uur een muzikale middag in kerstsfeer door de zangers/zangeressen en pianist van La Musiquette in de theaterzaal van Pier K, Harmonieplein 2 in Nieuw-Vennep.

Geschoold en ervaren ensemble

La Musiquette is een groep van vijf personen, twee zangers, twee zangeressen en een conservatorium geschoolde pianist. Al bijna vijftien jaar verzorgen zij in Nederland, met name in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Brabant, concerten in instellingen en bij organisaties, merendeels gericht op 50+ publiek. De laatste jaren zijn de concerten in André Rieu-achtige sfeer gebracht, licht klassiek, opera, musical en vooral operette. Hiermee hebben zij grote successen behaald. Naast dit vaak vrolijke programma hebben zij ook een zeer sfeervol kerstprogramma.

Afwisselend kerstrepertoire

Graag laten zij u kennis maken met hun kerstrepertoire. Behalve klassieke kerstliederen, zingen zij ook Amerikaanse evergreens en Engelse Christmas Carols. Ook hier is er een afwisseling van mooie serieuze kerstliederen en vrolijke liedjes rondom kerst, zodat u oren, maar ook ogen te kort komt........ bij wijze van spreken. Zij beloven u een gezellige, muzikale middag in kerstsfeer.

Kaarten

De toegangsprijs is € 4,50, inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 0 5698873. Dan is ook vervoer met de Meertaxi te reserveren.