• Kleinkunstenaar Ken Besuijen

    onbekend

Zondagmiddagpodium: Theater à la Wim Sonneveld met Ken Besuijen

31-12-2017, 13:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 7 januari 2018, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Snelliuslaan 35, Badhoevedorp
Het Dorpshuis
Badhoevedorp

Het Zondagmiddagpodium vervolgt op 7 januari om 14.00 uur de serie voorstellingen voor senioren met een optreden van kleinkunstenaar Ken Besuijen met een programma à la Wim Sonneveld in het Dorpshuis, Snelliuslaan 35 in Badhoevedorp.

Originele teksten

Ken Besuijen is een Nederlands kleinkunstenaar, zanger en acteur. Vanaf jonge leeftijd speelde hij toneel in school- en amateur-voorstellingen. Op 15-jarige leeftijd begon hij met het spelen van het oeuvre van Wim Sonneveld. En dat doet hij tot op de dag van vandaag met ontzettend veel plezier, genot en respect voor de oude meester. Aan originele teksten en uitvoeringen wordt niet gesleuteld, want dat origineel deed verwonderen en verbazen.

Internationaal kleinkunstrepertoire

Ken heeft grote bewondering voor de - nu - oude stijl van theatermaken zoals Sonneveld, van Duin en Snip en Snap dat deden. Hij schenkt er zijn eigen saus overheen en laat het publiek genieten van uitstekend theater. Ken speelde in 2016 zijn eerste onemanshows in Amsterdam en Meppel en hiermee verwierf hij grote bewondering van het publiek in uitverkochte schouwburgzalen. Deze middag komt Ken met zijn vaste muzikaal leider en pianist Edwin Paarlberg om een gevarieerd programma van Nederlands en internationaal kleinkunstrepertoire over het voetlicht te brengen.

Kaarten

De toegangsprijs is € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023-5698873. Dan is ook vervoer met RegioRijder te reserveren.